Quiz

Torsdager, partallsuker

Torsdager er det allmenn quiz på Olsen! Kl.19 fyrer vi løs med 2 omganger á 20 spørsmål. Det er klassisk pubquiz med god spredning av kategoriene sport, historie, realfag, geografi, "streetwise", samfunnsliv, kultur, underholdning, musikk m.m. i det hele tatt.
Quizmaster er Erik Engen. En erfaren spørsmålsstiller med drøye 15 års erfaring som quizmaster, minst 20 år som quizer og med svart belte i Ludo!

Samle en gjeng på intill seks stykker. Dann et lag og bli med på quiz!

Musikkbingo

Torsdager, oddetallsuker

Du trenger hverken musikk- eller bingo kunnskap for å delta, kun godt humør og et glimt i øyet!

Alle deltakere får utdelt kveldens spilleliste og bingobrett med bingo pen. Man gjetter hvilken sang som spilles, ser hvilket tall sangen har og krysser av på bingo brettet. Får du fem sanger på rad har du bingo.
Kvelden ledes igjennom av vår bingovert Erik Engen som serverer musikken og en solid porsjon tørr humor. Musikken varierer i 5 ulike kategorier fra uke til uke som feks 80s, 90s, rock, pop, filmmusikk, hip hop, norsk, country, elektronisk, boyband, one hit wonders osv. Låtene vil være gjenkjennbare for de fleste og det kreves ingen forhåndskunnskaper annet en å huske musikken du har vokst opp til, hørt på radioen i bilen eller sunget til av full hals i dusjen.

Ta med venner og bekjente og møt opp på Olsen torsdager fra kl.19. Det er gratis å delta!